Raymond Disco – Partner Schiedam City Events

 

Wij stellen je voor aan Raymond Disco. Na zijn studie is hij tijdelijk vertrokken naar Oostenrijk. Daar heeft Raymond gewerkt als project- en eventmanager in het gerenommeerd eventresort, Scalaria. In de zeven jaar in Oostenrijk, heeft hij vele productpresentaties georganiseerd. Daarnaast hield hij zich toen al bezig met het organiseren van evenementen voor de bedrijfssector. Zo heeft hij daar al veel personeelsfeesten en congressen georganiseerd.

 

Na bijna 15 jaar ervaring op te doen, is Raymond toegetreden als mede aandeelhouder van Rotterdam Business Events. Hier is hij eindverantwoordelijke voor de marketing en sales. Wegens succes is dit evenementenbureau nu uitgebreid naar Schiedam. En zo is Schiedam City Events ontstaan. 

Raymond Disco

Daniëlle de Wilde – Partner Schiedam City Events

 

Zie hier: Daniëlle de Wilde. Na haar studie aan de Hoge Hotelschool in Den Haag, is zij in 1994 haar carrière gestart in de partycatering. In 2002 heeft zij Rotterdam Business Events mede opgericht. Dit is een evenementenbureau die zich richt op het organiseren van leuke bedrijfsuitjes in Rotterdam. Sindsdien is zij daar dus partner van en is zij verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering. Met haar gestructureerde creativiteit, heeft zij al eindeloos veel evenementen succesvol georganiseerd.

 

Naast Rotterdam Business Events vervult Daniëlle vele bestuurs- en maatschappelijke nevenfuncties. In januari 2014 is zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar in de regio Barendrecht-Albrandswaard-Ridderkerk.

 

Wegens groot succes van Rotterdam Business Events, heeft zij in 2017, samen met Raymond Disco, Schiedam City Events opgezet