District 010 | Het programma

Schiedam. Een prachtige en opkomende stad in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Sierende grachten in de historische binnenstad, ongekend hoge windmolens en niet te vergeten: daar waar de jenever rijkelijk vloeit. Zoals elke stad, heeft Schiedam helaas ook te maken met misdrijven. Misdrijven die jij kunt oplossen tijdens je bedrijfsuitje. Dynamisch, ruig en met een spannende verhaallijn.

Het bedrijfsuitje District 010 dompelt je onder in een mysterieuze politiezaak! Test nu je rechercheur-skills en gebruik de juiste ondervragingstechnieken om de waarheid te onthullen. Wie zijn er binnen jouw bedrijf schuldig? Ga eens langs bij die ene molenaar. Of heeft de caissière van het Stedelijk Museum misschien iets verdachts gezien?

Gebruik je innerlijke detective om de zaak van District 010 op te lossen. Bepaal een passend onderzoek voor op de crime scene. Misschien is een sporenonderzoek een goed idee? Of ga er meteen op uit en verken de buurt. Wellicht onthul je daarmee al direct de juiste aanknopingspunten.

Hoewel de focus natuurlijk vooral op de politiezaak ligt, zullen jullie langs vele eyecatchers van Schiedam. Naast het onderzoeken, ontdek je dus ook de stad. Zoek naar aanwijzingen en laat je naar de uitkomst van deze zaak leiden.

Denk buiten de hokjes en los je zaak op. Na dit meeslepende bedrijfsuitje krijgen de teams de kans om even heerlijk na te genieten met een borrel. Uiteraard maken we dan ook het winnende team bekend!

Programmaduur: 3,5 uur

District 010 bedrijfsuitje is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • Spelprogramma inclusief materialen
  • OV- chipkaart
  • Prijsuitreiking en drankje bij de borrel

Optioneel bij te boeken:

  • Appelgebak bij ontvangt
  • Lunch
  • Bittergarnituur bij de borrel
  • Diner in een leuk restaurant naar keuze

Word jij de nummer 1 speurneus van District 010? Als echte rechercheurs gaan je team en jij op pad. Al ontdekkend door de stad, lossen jullie vragen op die jullie dichterbij de oplossing van de strafzaak vinden. Hou je ogen open en stel de juiste vragen. Of bevinden zich onderling zelfs schuldigen? Waar was die ene molenaar op vrijdag om 16:00? Of heeft de bespeler van de orgel in de St. Janskerk iets opvallends gezien? Ga op pad in Schiedam, denk buiten de hokjes ga te werk als echt team. Alleen dan kun je de strafzaak van District 010 oplossen.

Prijs: € 38,50 Excl. BTW